Selecteer een pagina

Op deze pagina kun je de twaalf laatst verschenen nieuwsbrieven online teruglezen. Ben je wel lid maar ontvang je de nieuwsbrieven niet in je mailbox? Check dan eerst even je spammap. Vind je ze daar ook niet? Klik dan op bovenstaande button. Deel jij je huisje met familie en vrienden en willen zij de nieuwsbrief ook in hun mailbox? Kan gewoon! In dit geval mag je ook op bovenstaande button klikken.

4 augustus 2021

Over parkeren in de drukke vakantieperiode, kale lantaarnpalen op zoek naar adoptie ouders en er komt natuurlijk weer een klussenochtend aan. En een jaarmarkt! Lees je lekker mee?

3 juli 2021

De Hongerige Wolf bruist van de activiteit.
Dat lees je terug in deze volle nieuwsbrief over planten, boeken, wifi, oude en nieuwe brievenbussen en een online burenplatform.
 

5 juni 2021

Een beetje een enge nieuwsbrief. Over steenmarters, pissebedden, boktorren en bladpootwantsen. Welke van deze engerds wonen ook op de buitenplaats? Verder een save the date voor de jaarmarkt!

15 mei 2021

Ook in Coronatijd zijn de bewoners in voor een afstandsfeestje: 50 jaar Buitenplaats De Hongerige Wolf. In deze nieuwsflits wat leuke foto’s en anderszins, voor als je er niet bij kon zijn.

2 mei 2021

Zie jij het verschil tussen Daslook en een Lelietje der Dalen?

Wil je meer weten over de beheerder Jan Kleinheerenbrink en zijn vrouw?

Dat en meer in deze nieuwsbrief.

6 april 2021

Bladkorven, insectenhotels en altijd maar die hondenpoep. Maar vooral weer een prachtig interview met een nieuwe bewoonster die een verfrissende kijk heeft op de buitenplaats. Alles draagt bij aan het geheel…

30 maart 2021

In deze nieuwsflits een oproep voor de Lustrumkrant die in mei gaat verschijnen. Stuur je leukste selfie, anekdote, verhaal of knipsel in zodat we dit kunnen bundelen en er een prachtcollage van kunnen maken.

6 maart 2021

Weer zo’n nostalgische nieuwsbrief: over Johanna Timmer en haar man ‘van de boerderij’ die de kinderen van de buitenplaats een gouden jeugd bezorgden.

6 februari 2021

Veel nostalgie in deze nieuwsbrief. Een werkelijk prachtig interview met twee bewoners die als kind al met elkaar op de buitenplaats speelden.

2 januari 2021

Een nieuw jaar met direct al een nieuwsbrief met de beste wensen. Maar ook informatie over parkgeld, snipperhout en haardhout.

5 december 2020

En weer een prachtig interview met foto’s uit de oude doos. Maar ook hedendaags nieuws, over laadpalen bijvoorbeeld en online vergaderen.

7 november 2020

Een interview met een van de eerste bewoners en heel veel stoere zaag,- kap- en snoeiberichten. Lees er alles over via de button hieronder.