Selecteer een pagina
Arjen Brussaard

Arjen Brussaard

Voorzitter

Arjen Brussaard, wetenschappelijk directeur van een academisch instituut voor hersenonderzoek binnen Amsterdam UMC. Als medisch bioloog was hij 25 jaar actief in onderzoek en onderwijs, de laatste 10 jaar vooral op gebied van klinisch- en patientgebonden onderzoek. Als Amsterdammer komt hij graag naar de buitenplaats om te ontspannen met familie en hond.

Titia de Kiewit

Titia de Kiewit

Secretaris

Als managementassistente is Titia de Kiewit de aangewezen persoon om structuur aan te brengen in het bestuur. Zij is een pro in organiseren en houdt daarbij het hoofd koel. Titia kwam als kind al op de buitenplaats en haar hart gaat uit naar de vogels, planten, insecten en bewoners. Geen verrassing dus dat zij streeft naar tolerantie en schone energievoorziening op DHW.

Bart Zimmer

Bart Zimmer

Penningmeester

Bart woont in Utrecht en werkt op de financiële afdeling van een zorginstelling in Rotterdam. Zo vaak als mogelijk ontvlucht hij de Randstad om op de buitenplaats van de natuur en rust te genieten. Hij zet zich graag in om het oorspronkelijk karakter van de buitenplaats in de toekomst te behouden en daar waar mogelijk te verbeteren.  

Paul Willemsen

Paul Willemsen

Algemeen Lid & Terreinzaken

Paul is werkzaam bij een middelgrote gemeente in Twente en houdt zich bezig met handhaving binnen het sociaal domein. Hij is een actief en betrokken persoon en een doorpakker. Daarnaast is hij een echt buitenmens en zal veel op de buitenplaats te vinden zijn. Hij wil zich graag met raad en daad inzetten voor de buitenplaats.

Bert van Horsen

Bert van Horsen

Algemeen Lid & Terreinzaken

Bert is docent biologie aan een Mavo/Havo/Atheneum/Technasium in Gorinchem. Hij is bij toeval terechtgekomen op DHW, maar was gelijk verk(n)ocht. Samen met zijn vrouw geniet hij hier van de rust en de bossen. Bert wil graag een bijdrage leveren aan de coöperatieve gedachte, want zo zegt hij: ‘we moeten het met z’n allen doen’.