Selecteer een pagina

3 Reacties

 1. Piéta Jacobs

  Beste Bob,
  Ik heb een verzoek of je de enorme zijtak/arm van een grove den wilt beoordelen op veiligheid. Het is dus geen snoei of kapverzoek tenzij jullie anders oordelen. De tak is enorm groot en zwaar, bijna zo groot als de boom zelf en we vragen ons af of het veilig is. We hebben eerder meegemaakt dat een grove dennentak ging scheuren met gevolgen voor het dak van ons huisje waarop de tak neerkwam.
  We zullen in de herfstvakantie een lint eromheen doen.

 2. H. Jacobs

  Goede dag.
  Graag zouden wij een eikenboom weg willen hebben. Deze is door de vorige bewoner al zo gesnoeid, dat deze totaal geen toegevoegde waarde heeft. In zijn directe omgeving staan nog verschillende eiken. Ook veel overlast op het terras en bij wind op het dak. Wij hebben er een lint omgedaan.
  H. Jacobs huisje nr 37.
  Vriendelijke groet.

 3. Heleen Bouma

  Op de valreep nog een verzoek tot het kappen , dan wel drastisch snoeien va met name de eiken rondom mijn huisje nr 76. In december wordt mijn huisje overgedragen aan de nieuwe bewoners Norbert en Miriam de Nijs. In samenspraak met hen wil ik nog graag voor de deadline dit kapverzoek doen. De bewuste bomen heb ik reeds gemarkeerd. Ze bevinden zich met name links van het huisje aan de voor-, en achterkant. De grote eik rechts van het huisje is al eens eerder gesnoeid, maar ook nu hangen de takken nogal over het dak van het huisje. dus ook daar graag even naar kijken. Ik kan foto’s sturen indien gewenst, maar voor de duidelijkheid zijn de bomen dus al gemarkeerd door mij.

  Met vriendelijke groet,

  Heleen Bouma
  Deventer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.